Lördagstur

I lördags morse löste jag och cK i vanlig ordning melodikrysset och sen satte vi oss i bilen för en liten roadtrip på jakt efter trädgårdsmöbler. Vi har inga möbler att fylla upp med inomhus, men cK säger att det är viktigast att det ser bra ut utåt. Det skall synas att vi är välbärgade :) Vi började med att styra kosan mot Vara och Sommarmöbler, Åsenkorset. Hittade en grupp som vi fastnade för båda två.

Kollade dock på ett bord modell större och med åtta stolar, men som allt annat är det så in i helvete dyrt, så vi får ta en funderare ett par dagar och tänka lite på hur vi skall prioritera. Åkte till Skara och Coop, där de hade lite utemöbler också. Samma som vi kollat på faktiskt. Dock bara den lilla modellen. Käkade halväckliga köttbullar på Coop och handlade med lite frukt och vaniljkesella att göra tårta på i Istrum Alma hade nämligen fixat en tårtbotten där. Slog en lov förbi Jysk och Jula men hittade inget av intresse. Åkte ut till Istrum där det som sagt vankades tårta och kaffe...


Det syns inte på bilden, men själva sockerkaksbotten som Alma bakat hade formen av en blomma. Jättefin var den... :)


Maloo & Steffo

När kaffet var urdrucket och tårtan slut fanns det inget mer för oss att hämta, så vi åkte via Götene och hämtade en trädgårdsmöbelkatalog hos mamma innan vi avslutade vår roadtrip och åkte hem.  


Kommentarer
Postat av: mamma

å i bästa Anderanda så är det bara en ynka pyttebit tårta kvar ..



Men ni var ju 4 hela plus två halva, jag menar tre.. om den. ;-)

2009-04-21 @ 12:40:15
Postat av: Maloo

Åh, ja...Alfred hade en kompis som åt i friska tag och sååå stor var den inte.

2009-04-21 @ 19:36:34
URL: http://malooskrypin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0