Färdigutbildade

Nästan färdighandlade och nu helt färdigutbildade... Sista gången på föräldrakursen idag.. Tycker att det har varit riktigt bra. Har hört blandade meningar om de där kurserna, men jag gillade dem. Bra fölk som är med i gruppen också. Nu blir det återträff i augusti igen... Spännande att få se allas knoddar :)

När vi kom hem verkar det som om nån extraenergi hade farit i oss... cK hämtade flyttlådor från källaren och vi satte igång och rensade och packade lite grejer vi inte kommer använda på en månad. Hade tyvärr bara två hela flyttlådor, men vi fyllde även tre sopsäckar med mjukgrejer och en & en halv sopsäck skräp... Det värsta är att det inte ens syns... Hoppas energin finns kvar imorron...

Kommentarer
Postat av: Ida

Ojoj nu börjar det närma sig,spännande som attans å få reda på vad det är för en liten filur som bor där inne,men jag tror på en liten girlie som Tor och Wallentin ska slåss om sen =))Förstår att det är tungt nu,man vill bara få ut den,men snart så har ni eran lilla bebbe hos er,så mysigt!!Åh snar blir vi grannar å kan ta promenixar med våra barnvagnar =))

2009-04-27 @ 21:54:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0